AbdoBas gördel

550 kr
I lager
Only %1 left
SKU
50236

Elastisk gördel för effektiv avlastning och kompression. Enkel att applicera och använda direkt efter operation. Gördeln har en oelastisk front i foam-material som avlastar och ger stöd. Enkel att försluta och justera med handtag och kardborrefäste i fronten. Handtaget har en färgmarkering som tydligt och direkt indikerar storleken på produkten. Möjligt att klippa hål i frontpartiet, hål klipps i önskad storlek anpassat efter stomi eller drän. Foam-materialet fransar sig inte oavsett form eller storlek på hålet, ingen sömnad behövs. Gördeln är vändbar, anpassad för att kunna förslutas både på höger eller vänster sida. Höjd bak 25 cm, höjd fram 28 cm, färg vit. AbdoBas passar både män och kvinnor.

 

Kompressionsgrad: Medel, 2 av 3.

 

Indikationer: För postoperativ vård, efter olika typer av bukoperationer. Lämplig för att avlasta sår, minska risk för serom, infektioner, bråckbildning och förhindra uppsprickning av ärr.

 

Material: 37% Bomull, 20% Polyester, 19% Foam, 15% Spandex, 9% Nylon.

 

Storlek/Måttagning: Omfångsmått runt bålen över tänkt placering. Följ måttabell för att hitta rätt storlek.

 

 
Maskintvätt 40°-60 C. Kan tvättas i upp till 95°C ca 10 gånger (produktens livslängd förkortas vid tvätt i 95°C). Förslut kardborrefästet innan tvätt. Använd tvättpåse. Använd ej blekmedel eller mjukmedel. Ej kemtvätt. Stryk och torktumla ej.
Har du frågor om den här produkten?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.
Elastisk gördel för effektiv avlastning och kompression. Enkel att applicera och använda direkt efter operation. Gördeln har en oelastisk front i foam-material som avlastar och ger stöd. Enkel att försluta och justera med handtag och kardborrefäste i fronten. Handtaget har en färgmarkering som tydligt och direkt indikerar storleken på produkten.
Icon Label Beskrivning Type Size Download
pdf 50236 AbdoBas SE pdf 466.8 KB Download
pdf 50236 AbdoBas Insert pdf 1.2 MB Download
pdf Klippa hål guide pdf 735.4 KB Download
pdf Guide klippa hål pdf 735.4 KB Download
pdf AbdoBas information SE pdf 1.4 MB Download
Search engine powered by ElasticSuite