COMFORTSLING armslinga

SKU
20111
Kontakta NordiCares kundtjänst för mer information.
Tel. 042-35 22 20
info@nordicare.se


Tillbaka

ComfortSling är avsedd att användas vid kortare behandlingstid. Med sitt elastiska mjuka material passar den de flesta storlekar och ersätter traditionella armslingors många modeller och storlekar. Det mjuka axelbandet är flexibelt och reducerar vanligt förekommande tryck över nacken vilket därmed ökar komforten för användaren. Materialet är elastiskt och formar sig efter armens längd från armbåge till handled. Ett mjukt tumband håller slingan på plats och försäkrar att armen hålls i rätt position. ComfortSling levereras i förpackning om 12 st.

 

Storlek: Universal, passar både vänster/höger arm.

 

Indikationer: För avlastning av skuldra/arm vid akuta skador/trauma. Kontraindikationer - Inga kända.

 

Utprovning: Placera armen i slingan och se till att tumbandet hamnar i tumgreppet som bilden visar. Drag axelbandet över ryggen och bestäm önskad längd genom att knäppa fast bandet i den orange knappen i önskat knapphål. Se till att bandet är fäst ordentligt i knappen. Man kan välja att fästa bandet på knappens in- eller utsida. Det går bra att klippa av bandet till önskad längd.

 

Material: 88 % Polyester, 12 % Elastan. Latexfri.

 

 

 
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.
ComfortSling är en engångsprodukt, vattentvätt rekommenderas ej. Vid fläckar, torka av med mjuk fuktig trasa eller tvätta försiktigt för hand i ljummet vatten.
ComfortSling är avsedd att användas vid kortare behandlingstid. Passar både vänster och höger arm, finns i en universalstorlek.
Skriv en recension
Du recenserar:COMFORTSLING armslinga
Icon Etikett Beskrivning Typ Storlek Ladda ner
pdf 20111 ComfortSling SE pdf 388 KB Ladda ner
pdf 20111 ComfortSling Insert pdf 940.5 KB Ladda ner