CubitiPlus armbågsortos

SKU
20223

Detta är en medicinteknisk produkt som kräver utprovning av medicinskt kunnig person. Produkten är därför inte köpbar i vår e-handel. Kontakta istället din vårdgivare för råd och utprovning.

 

Liknande produkter, som är köpbara och ej kräver utprovning, kan dock gå att finna i vårt övriga sortiment.

 

CubitiPlus används för postoperativ eller posttraumatisk stabilisering av arm och armbåge för att ge kontrollerat rörelseomfång eller immobilisering. De reglerbara textila banden runt över- och underarm gör att CubitiPlus passar alla armstorlekar från riktigt tunna armar upp till mycket kraftiga. Banden går enkelt att klippa/korta av till rätt storlek.

Extension och flexion kan justeras från 0-120° och leden kan låsas i alla gradomfång. Inställningen sker i intervaller om 10°. Längden på över- och underarmsskenan justeras med ortosens teleskopmekanism. Ortosens längd kan varieras mellan 41 till 52 cm. CubitiPlus är bekväm att bära och sitter säkert mot armen utan att migrera. Lätt att justera och ta på samt lätt och luftig. Vid behov och för extra avlastning kan axelrem och/ eller handtag användas, dessa beställs separat.

 
Aluminiumskenan torkas av med fuktig trasa. Polstring handtvätt i kallt vatten. Hängtorkas. Använd ej blekmedel.
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.

Används för postoperativ eller posttraumatisk stabilisering av arm och armbåge för att ge kontrollerat rörelseomfång eller immobilisering.
Tillbehör: Band + polstring 20223-00-50. Axelrem + handtag, vänster 20223-10-60. Axelrem + handtag, höger 20223-20-60. 

Icon Etikett Beskrivning Typ Storlek Ladda ner
pdf 20223_CubitiPlus_SE.pdf pdf 1.6 MB Ladda ner