Delar du vår passion och vill växa med oss?

NordiCare utvecklar och marknadsför noga utvalda postoperativa-, ortopediska- och rehab-produkter i hela Norden. Våra kunder finns på sjukhus och privata klinker inom ortopedi, kirurgi och plastikkirurgi, men också inom kommuner och äldreomsorg. NordiCare grundades 2004 och i dag är vi cirka 20 anställda med huvudkontor i Viken, Sverige. 

Vår passion och drivkraft är att erbjuda funktionella produkter i tilltalande design som gör vardagen enklare för såväl användare som den medicinska professionen. Vi kallar det Människonära design. Vi söker målmedvetna talanger med tydliga ambitioner och stark drivkraft som vill följa med i vår spännande resa.

Delar du vår passion? Hör av dig. Tel. 042-35 22 20 info@nordicare.se

 

Vår kultur

För att lyckas på NordiCare behöver du ha ambitionen att komma längre och lyckas lite bättre. Du drivs av att kontinuerligt utvecklas och utmana dig själv, att sätta höga personliga mål samt koncentrera dig på att uppnå dessa. Du har också ett genuint intresse för människor och att förbättra vardagen för personer med olika sjukdomar och problem. 

Vi erbjuder

En inspirerande arbetsplats, goda karriär- och utvecklings-möjligheter, internutbildning och konkurrenskraftiga villkor.


Våra lediga jobb just nu:

NordiCare söker Export Account Manager, Viken, Sverige (SE)