DAISY Kompressionsbody

Art. nr: 51204

Kompressionsbody i stickat sömlöst material med dubbelt material över buken. Bodyn är helt öppningsbar och lätt att ta på direkt efter operation. Hysk- och hakknäppning i båda sidor för enkel av- och påtagning och justering av passform. Grenen är öppningsbar med hysk-och hakknäppning, möjliggör toalettbesök utan att plagget tas av. Linning med silikonkant för att bodyn bekvämt ska sitta på plats.


Formstickat, flexibelt material i 4-vägs stretch som formar sig efter kroppen. Avlastar och komprimerar utan att skära in eller kännas obekvämt. Formstickade zoner i stuss- och ryggparti.


Det dubbla materialet över buken bildar en ficka där eventuellt pelott/foam material kan läggas in för att ge extra tryck. Kompressionsgrad motsvarande kompressionsklass 1, 15-21 mmHg. Följ måttabell och prova av plagget noggrant för bästa passform och rätt kompression.


Indikationer:


Rekommenderas efter ingrepp på buk såsom fettsugning eller bukplastik. Kompression förbättrar cirkulationen och minskar risken för svullnad efter operation, vilket förbättrar läkningsprocessen och bidrar till smärtlindring.


Material:


87% Polyamid, 13% Elastan. Latexfri.


Måttagning:
För bästa passform och korrekt kompressionsgrad är det viktigt att plagget provas ut noggrant enligt måttabell. Plagget skall sitta tight men får inte kännas obekvämt eller
strama.


Midja: Mät omkretsen där midjan är som smalast.
Höft: Stå med båda fötterna ihop och mät omkretsen över pubis, där höft/stuss är som bredast.


1 250,00 kr

* Obligatoriskt fält

Info Hämta filer Tvättråd