Delar du vår passion och vill växa med oss?

NordiCare utvecklar och marknadsför noga utvalda postoperativa-, ortopediska- och rehab-produkter i hela Norden. Våra kunder finns på sjukhus och privata klinker inom ortopedi, kirurgi och plastikkirurgi, men också inom kommuner och äldreomsorg. NordiCare grundades 2004 och i dag är vi cirka 20 anställda med huvudkontor i Viken, Sverige. 

Vår passion och drivkraft är att erbjuda funktionella produkter i tilltalande design som gör vardagen enklare för såväl användare som den medicinska professionen. Vi kallar det Människonära design. Vi söker målmedvetna talanger med tydliga ambitioner och stark drivkraft som vill följa med i vår spännande resa.

Delar du vår passion? Hör av dig.
Tel. 042-35 22 20
info@nordicare.se

Vår kultur

För att lyckas på NordiCare behöver du ha ambitionen att komma längre och lyckas lite bättre. Du drivs av att kontinuerligt utvecklas och utmana dig själv, att sätta höga personliga mål samt koncentrera dig på att uppnå dessa. Du har också ett genuint intresse för människor och att förbättra vardagen för personer med olika sjukdomar och problem. 

Vi erbjuder

En inspirerande arbetsplats, goda karriär- och utvecklings-möjligheter, internutbildning och konkurrenskraftiga villkor.

Våra lediga jobb just nu:


Säljare för Stockholm + norra Sverige inom kirurgi

Vem söker vi?
Nu söker vi en förstärkning inom kirurgi till NordiCares säljområde i Stockholm + norra Sverige att arbeta tillsammans med vår säljledare Robert som har sin bas i Göteborg. 

Om tjänsten
NordiCare verkar i en konkurrensutsatt bransch, men har en fantastisk förmåga att göra det lilla extra som gör hela skillnaden för våra kunder. Hos Nordicare är kulturen och engagemanget inom företaget nyckeln till vår framgång. Vi lägger därför mycket resurser på att våra medarbetare ska trivas hos oss. Du har resultatansvar för försäljningsutvecklingen och till hjälp erhåller du kontinuerligt stöd och professionell hjälp från kollegor i Viken. Anställningen innefattar dagliga resor och övernattningar.

Arbetsuppgifter:
* Kundbesöksplanering tillsammans med säljledare
* Utveckla och fördjupa relationerna med befintliga kunder med målet att skapa merförsäljning
* Identifiera och utveckla nya potentiella A-kunder och kontaktpersoner
* Utveckla interna samarbeten.
* Ambitionen att kontinuerligt utveckla sig själv, ta aktiv del i träning och dela kunskaper och lärdomar med kollegor.
* Skapa fler nöjda kunder genom att alltid ge bästa möjliga service

Kvalifikationer:
Du har flera års erfarenhet av att arbeta med uppsökande försäljning. Du är antingen utbildad sjukgymnast eller ortopedingenjör och bor troligen någonstans mellan Stockholm och Gävle. Du har god kännedom av postoperativa produkter efter kirurgi och har gärna någon form av klinisk erfarenhet.

Ansök nu:

Vid frågor om tjänsten, kontakta säljledare Robert Klein, robert@nordicare.se, eller 0761 84 61 57. 
Vi behandlar alla ansökningar löpande.