Säljare i Stockholm och norra Sverige - ortopedi, kirurgi och rehab

NordiCare utvecklar och marknadsför noga utvalda postoperativa-, ortopediska- och rehabiliteringsprodukter i hela Norden. Våra kunder finns på sjukhus och privata klinker inom ortopedi, kirurgi och plastikkirurgi, men också inom kommuner och äldreomsorg. NordiCare grundades 2004 och i dag är vi 17 anställda med huvudkontor i Viken, Sverige.

Vem söker vi?
Nu söker vi en förstärkning till Nordicares säljområde Stockholm och Norra Sverige att arbeta tätt tillsammans med säljledare Robert som har sin bas i Göteborg. För att lyckas som säljare på Nordicare behöver du kämpa lite mer än andra. Du behöver ha ambitionen att komma längre, lyckas lite bättre och aldrig vara riktigt nöjd. Du drivs av att kontinuerligt utvecklas och utmana dig själv, att sätta höga personliga mål samt koncentrera dig på att uppnå dessa. För att nå dina mål handlar det dessutom att snabbt väga in för- och nackdelar och ta rätt beslut, prioritera bättre samt arbeta koncentrerat. Du har också ett genuint intresse för människor och att förbättra vardagen för människor med olika sjukdomar och problem. 

Om du känner igen dig så är du kanske den person vi söker när vi nu förstärker vår säljstyrka i Stockholm + nord och därmed fortsätter NordiCares tillväxtresa.

Om tjänsten
NordiCare verkar i en konkurrensutsatt bransch, men har en fantastisk förmåga att göra det lilla extra som gör hela skillnaden för våra kunder. Vi skall se till så att du får alla förutsättningar för att lyckas, och kontinuerligt utveckla din kompetens. Hos Nordicare är kulturen och engagemanget inom företaget nyckeln till vår framgång. Vi lägger därför mycket resurser på att våra medarbetare ska trivas hos oss.

Arbetsuppgifter:
Tjänsten kommer i första hand fokusera mot såväl offentliga som privata kunder med behov av postoperativa, bröstprotes och rehab produkter 

* Kundbesöksplanering tillsammans med säljledare
* Utveckla och fördjupa relationerna med befintliga kunder för att skapa merförsäljning
* Identifiera och kontakta nya potentiella kunder och kontaktpersoner
* Utveckla interna samarbeten med kollegor inom organisationen
* Sträva mot att alltid utveckla sig själv, ta aktiv del i träning och dela kunskaper och lärdomar med sina kollegor
* Skapa fullständigt nöjda kunder genom att alltid ge bästa möjliga service
* Anställningen innefattar dagliga resor och övernattningar.

Kvalifikationer:
Du har erfarenhet ifrån att arbeta med uppsökande försäljning.
Gärna arbetat inom privat eller offentlig sjukvård som sköterska eller fysioterapeut eller liknande.
Du bor troligen i Stockholm eller i området Norr om och har körkort.

Vi erbjuder
Heltidstjänst, en inspirerande arbetsplats, goda karriär- och utvecklingsmöjligheter, internutbildning och konkurrenskraftiga villkor.

Vi behandlar alla ansökningar löpande
Vid frågor om tjänsten, kontakta säljledare Robert Klein, robert@nordicare.se, eller 0761 84 61 57.
Skicka din ansökan och CV til bjorn.peters@nordicare.se