Säljare till NordiCare

NordiCare utvecklar och marknadsför noga utvalda postoperativa-, ortopediska- och rehab-produkter i hela Norden. Våra kunder finns på sjukhus och privata klinker inom ortopedi, kirurgi och plastikkirurgi, men också inom kommuner och äldreomsorg. NordiCare grundades 2004 och i dag är vi 17 anställda med huvudkontor i Viken, Sverige. 

Om tjänsten
Nu söker vi en säljare till NordiCares Norra distrikt (Stockholm, Uppsala, Västmanland, Örebro, Dalarna samt Norrland). Du har resultatansvar för ditt geografiska säljområde och får stöd och hjälp på vägen av vår organisation. Anställningen innefattar dagliga resor och övernattningar.

Vem söker vi?
För att lyckas som säljare på NordiCare behöver du ha ambitionen att komma längre och lyckas lite bättre. Du drivs av att kontinuerligt utvecklas och utmana dig själv, att sätta höga personliga mål samt koncentrera dig på att uppnå dessa. Du har också ett genuint intresse för människor och att förbättra vardagen för personer med olika sjukdomar och problem. 

Arbetsuppgifter:
* Kundbesöksplanering tillsammans med säljledare
* Utveckla och fördjupa relationerna med befintliga kunder för att skapa merförsäljning
* Identifiera och kontakta nya potentiella kunder och kontaktpersoner
* Utveckla interna samarbeten med kollegor inom organisationen
* Sträva mot att alltid utveckla sig själv, ta aktiv del i träning och dela kunskaper och lärdomar med sina kollegor
* Skapa fullständigt nöjda kunder genom att alltid ge bästa möjliga service

Kvalifikationer:
Du har erfarenhet ifrån att arbeta med uppsökande försäljning. Du bor troligen i eller nära Stockholm. Det är en fördel om du har erfarenhet från plastik- eller bröst-kirurgisk vård, privat eller offentlig, eller har annan sjukvårdsbakgrund. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Vi erbjuder: heltidstjänst, en inspirerande arbetsplats, goda karriär- och utvecklings-möjligheter, internutbildning och konkurrenskraftiga villkor.

Vi behandlar alla ansökningar löpande
Vid frågor om tjänsten, kontakta säljledare Robert Klein, robert@nordicare.se, eller 0761 84 61 57.
Skicka din ansökan och CV til bjorn.peters@nordicare.se