NordiCare söker säljare för södra Sverige inom ortopedi & rehab

NordiCare utvecklar och marknadsför noga utvalda kirurgiska-, ortopediska- och rehabiliteringsprodukter i hela Norden. Våra kunder finns på sjukhus och privata klinker inom ortopedi, kirurgi och plastikkirurgi, men också inom kommuner och äldreomsorg. NordiCare grundades 2004 och i dag är vi cirka 20 anställda med huvudkontor i Viken, Sverige.

Vem söker vi?
Nu söker vi en förstärkning inom ortopedi & Rehab till NordiCares säljområde i södra Sverige att arbeta tillsammans med vår säljledare Robert som har sin bas i Göteborg. För att lyckas som säljare på NordiCare behöver du ha ambitionen att komma längre och lyckas lite bättre. Du drivs av att kontinuerligt utvecklas och utmana dig själv, att sätta höga personliga mål samt koncentrera dig på att uppnå dessa. Du har också ett genuint intresse för människor och att förbättra vardagen för personer med olika sjukdomar och problem. Om du känner igen dig så är du kanske den person vi söker när Nordicare nu förstärker sin säljstyrka i syd med en säljare för kundsegment ortopedi & Rehab.

Om tjänsten
NordiCare verkar i en konkurrensutsatt bransch, men har en fantastisk förmåga att göra det lilla extra som gör hela skillnaden för våra kunder. Hos Nordicare är kulturen och engagemanget inom företaget nyckeln till vår framgång. Vi lägger därför mycket resurser på att våra medarbetare ska trivas hos oss. Du har resultatansvar för försäljningsutvecklingen och till hjälp erhåller du kontinuerligt stöd och professionell hjälp från kollegor i Viken. Anställningen innefattar dagliga resor och övernattningar.

Arbetsuppgifter:

* Kundbesöksplanering tillsammans med säljledare
* Utveckla och fördjupa relationerna med befintliga kunder med målet att skapa merförsäljning
* Identifiera och utveckla nya potentiella A-kunder och kontaktpersoner
* Utveckla interna samarbeten.
* Ambitionen att kontinuerligt utveckla sig själv, ta aktiv del i träning och dela kunskaper och
lärdomar med kollegor.
* Skapa fler nöjda kunder genom att alltid ge bästa möjliga service


Kvalifikationer:
Du har flera års erfarenhet av att arbeta med uppsökande försäljning. Du är antingen utbildad sjukgymnast eller ortopedingenjör och bor troligen i Malmö-Helsingborgsområdet. Du har god kännedom av textila och rigida ortopediska produkter och har gärna någon form av klinisk erfarenhet.

Vi behandlar alla ansökningar löpande
Vid frågor om tjänsten, kontakta säljledare Robert Klein, robert@nordicare.se, eller 0761 84 61 57. 
Skicka din ansökan och CV til bjorn.peters@nordicare.se

 Säljare till NordiCare Norr

NordiCare utvecklar och marknadsför noga utvalda postoperativa-, ortopediska- och rehab-produkter i hela Norden. Våra kunder finns på sjukhus och privata klinker inom ortopedi, kirurgi och plastikkirurgi, men också inom kommuner och äldreomsorg. NordiCare grundades 2004 och i dag är vi cirka 20 anställda med huvudkontor i Viken, Sverige. 

Om tjänsten
Nu söker vi en säljare till NordiCares Norra distrikt (Stockholm, Uppsala, Västmanland, Örebro, Dalarna samt Norrland). Du har resultatansvar för ditt geografiska säljområde och får stöd och hjälp på vägen av vår organisation. Anställningen innefattar dagliga resor och övernattningar.

Vem söker vi?
För att lyckas som säljare på NordiCare behöver du ha ambitionen att komma längre och lyckas lite bättre. Du drivs av att kontinuerligt utvecklas och utmana dig själv, att sätta höga personliga mål samt koncentrera dig på att uppnå dessa. Du har också ett genuint intresse för människor och att förbättra vardagen för personer med olika sjukdomar och problem. 

Arbetsuppgifter:
* Kundbesöksplanering tillsammans med säljledare
* Utveckla och fördjupa relationerna med befintliga kunder för att skapa merförsäljning
* Identifiera och kontakta nya potentiella kunder och kontaktpersoner
* Utveckla interna samarbeten med kollegor inom organisationen
* Sträva mot att alltid utveckla sig själv, ta aktiv del i träning och dela kunskaper och lärdomar med sina kollegor
* Skapa fullständigt nöjda kunder genom att alltid ge bästa möjliga service

Kvalifikationer:
Du har erfarenhet ifrån att arbeta med uppsökande försäljning. Du bor troligen i eller nära Stockholm. Det är en fördel om du har erfarenhet från plastik- eller bröst-kirurgisk vård, privat eller offentlig, eller har annan sjukvårdsbakgrund. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Vi erbjuder: heltidstjänst, en inspirerande arbetsplats, goda karriär- och utvecklings-möjligheter, internutbildning och konkurrenskraftiga villkor.

Vi behandlar alla ansökningar löpande
Vid frågor om tjänsten, kontakta säljledare Robert Klein, robert@nordicare.se, eller 0761 84 61 57.
Skicka din ansökan och CV til bjorn.peters@nordicare.se