SafeHip – olika modeller för olika behov

För att höftskyddsbyxor ska skydda måste de vara så sköna att de verkligen används. För vissa är det viktigt att byxan är lätt att ta av och på och behaglig att använda såväl dag som natt. För andra är det viktigt att byxan är tunn och tight så den inte syns under kläderna. Därför finns SafeHip® i olika varianter för olika användares behov.

Vi rekommenderar SafeHip med fastsydda skydd, både säkert och hygieniskt!

SafeHip Discreet - Tunna och diskreta

SafeHip DiscreetSafehip Discreet är en tunnare och tightare höftskyddsbyxa med mjuka fastsydda textila skydd. Speciellt designad för seniorer som önskar en byxa som inte syns under kläderna. Används som en underbyxa. Skydden upplevs som följsamma och byxan är sval och skön att bära.

 

SafeHip AirX - Trygg och flexibel

SafeHip AirXSafeHip AirX är en höftskyddsbyxa med mjuka, fastsydda textila skydd. Skydden upplevs som följsamma och byxan är luftig och skön att bära. SafeHip® AirX är rundstickad och mycket elastisk vilket gör att den är lätt att ta på och av. Kan användas som underbyxor eller som överdragsbyxa. Fungerar utmärkt tillsammans med eventuella inkontinensskydd.

 

SafeHip Classic - Trygga och flexibla

SafeHip ClassicSafeHip Classic är en höftskyddsbyxa som finns både med fastsydda och urtagbara mjuka foamskydd. Byxan är luftig och mycket skön att bära. Safehip® Classic är rundstickad och mycket elastisk vilket gör att den är lätt att ta på och av. Kan användas som underbyxor eller som överdragsbyxa. Fungerar utmärkt tillsammans med eventuella inkontinensskydd.

 

SafeHip active - Enkel vid aktivitet

SafeHip ActiveSafehip Active är ett höftskydd i gördelmodell, speciellt designad för seniorer med en aktiv livsstil. Sitter stadigt och används med fördel utanpå kläderna. Enkel att ta av och på med kardborrelåsning fram. Används med fördel vid balansträning och andra utmanade aktiviteter.