Bröstband och bh efter bröstoperation


NordiCare har ett brett sortiment av bh:ar och bröstband för dig som genomgått bröstkirurgi. Oavsett om du gjort en estetisk kirurgi eller genomgått operation av medicinska skäl ska du kunna hitta en kompressions-bh som passar just dig och dina behov. Efter en bröstoperation är det viktigt med en postop-bh som ger rätt stöd och kompression för att säkerställa optimalt resultat, rehabilitering och komfort. Våra postoperativa (post op) bh-modeller har olika grader av stöd och kompression för att passa efter olika typer av bröstoperationer som till exempel bröstförstoring, bröstreduktion, bröstlyft eller cancerkirurgi.

Läs mer
short_text Filtrera keyboard_arrow_down

11 Items

Rätt bh minskar risken för smärta och komplikationer

Våra bh:ar är designade för att kunna användas direkt efter bröstoperation och fortsatt under hela läkningsprocessen. Olika textila tekniker används för varje bh:s önskade funktion. Det är kliniskt bevisat att användning av rätt bh eller bröstband efter kirurgi ger bättre behandlingsresultat och minskar postoperativ smärta och risken för efterföljande komplikationer. Läs mer här om vad som händer i kroppen när man använder kompression efter operation.

Bekväma bh:ar med hög kvalitet

En postop-bh ger rätt stöd utan att trycka eller skava och känns bekväm att bära även efter en operation då huden ofta är extra känslig. Den är dessutom ofta lättare att ta på och av än vanliga bh:ar eller sportbh:ar. Våra mjuka stickade bh:ar passar även att använda under och efter strålbehandling. Alla NordiCares bh:ar är CE-märkta som medicintekniska produkter i klass I och gjorda i godkända material enligt OEKO-TEX® standard 100. Det betyder att du som användare kan känna dig trygg med att du köper en kvalitets-bh med garanterad produktsäkerhet enligt EU-standard utformad för just dina behov. Behöver du hjälp att välja rätt bh, tveka inte att kontakta vår kundtjänst.

Postop-bh efter bröstförstoring för bättre resultat

Rätt bh efter bröstförstoring minskar risken för postoperativa komplikationer vilket påverkar slutresultatet. NordiCares bh:ar är framtagna i syfte att hjälpa kroppen under läkningsprocessen och de mjuka materialen är extra skonsamma mot öm hud. Prata med din läkare eller kontakta oss så får du hjälp att hitta rätt bh efter bröstförstoring.

Läs om hur du mäter och väljer rätt storlek i vår guide "Rätt bh-storlek efter bröstoperation"

Hämta Post op & Compression-broschyr (pdf)

Hur man mäter och måttabeller (pdf)

Hur man mäter ut rätt storlek (film)

 

Search engine powered by ElasticSuite