AtleMage ryggortos

1 250 kr
I lager
SKU
50105

AtleMage är en semielastisk ryggortos som ger ett stabilt stöd över ländryggen samtidigt som den lyfter/stödjer buken. Lämplig att använda till personer med större/förslappat abdominalt parti samt till gravida/efter graviditet.

 

Ryggpartiet är tillverkat i AirX material, ett elastiskt material med god kompression som är mycket behagligt att bära då det andas. Frontpartiet är oelastiskt och ger stabilt stöd/lyft för buken. ”Formen” på frontpartiet kan justeras i båda sidor med kardborrlåsning så optimalt lyft/storlek uppnås. Ortosen passar därför även till gravida då den kan justeras allt eftersom magen växer.

 

Elastiska dragband fästes fram/under magen med kardborre, justerbara för att uppnå önskat stöd i ländryggen. Två urtagbara ryggskenor formas individuellt efter ryggens kontur. Färg beige.

 

Indikationer: Används vid ryggskott, ischias samt övriga vanligt förekommande besvär i ländryggen. För att ge extra stöd för en större/förslappad buk, vid graviditet eller för personer som har mindre bråck.

 

Material: Polyamid 46%, Polyester 44%, Elastan 5%, Bomull 4%, Naturgummilatex 2%.

 

Måttagning: Höftmått i cm.

 

 
Maskintvätt 40°, tag ur ryggskenorna och fäst alla kardborrband före tvätt, använd tvättpåse. Använd ej blekmedel. Ej strykning. Torktumla ej, plantorkas.
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.

AtleMage är en semielastisk ryggortos eller ryggbälte som ger ett stabilt stöd över ländryggen samtidigt som den lyfter/stödjer buken.

Måttagning: Omkrets höft i cm. Storlek S: 80-95, M: 95-105, L: 105-115, XL: 115-125, 2XL: 125-135.

Icon Etikett Beskrivning Typ Storlek Ladda ner
pdf 50105 AtleMage SE pdf 527.1 KB Ladda ner
pdf 50105 AtleMage Insert pdf 1.4 MB Ladda ner