Delar du vår passion och vill växa med oss?

NordiCare utvecklar och marknadsför noga utvalda postoperativa-, ortopediska- och rehab-produkter i hela Norden. Våra kunder finns på sjukhus och privata klinker inom ortopedi, kirurgi och plastikkirurgi, men också inom kommuner och äldreomsorg.

2004 grundade Helena Peters NordiCare med en idé om att utveckla mer användarvänliga medicintekniska produkter under eget varumärke. Helena driver företaget med samma filosofi än idag med cirka 20 anställda och huvudkontor i Viken, Sverige.

Vår passion och drivkraft är att erbjuda funktionella produkter i tilltalande design som gör vardagen enklare för såväl användare som den medicinska professionen. Vi kallar det Människonära design. Vi söker målmedvetna talanger med tydliga ambitioner och stark drivkraft som vill följa med i vår spännande resa.

Delar du vår passion? Hör av dig. Tel. 042-35 22 20 eller mejla helena.peters@nordicare.se


Vår kultur

För att lyckas på NordiCare behöver du ha ambitionen att komma längre och lyckas lite bättre. Du drivs av att kontinuerligt utvecklas och utmana dig själv, att sätta höga personliga mål samt koncentrera dig på att uppnå dessa. Du har också ett genuint intresse för människor och att förbättra vardagen för personer med olika sjukdomar och problem.

Vi erbjuder

En inspirerande arbetsplats, goda karriär- och utvecklings-möjligheter, internutbildning och konkurrenskraftiga villkor.


Våra lediga jobb just nu:

 

Account Manager inom ortopedi för svenska och norska marknaden

 

Search engine powered by ElasticSuite