Plastik och kirurgi

Stöd och kompression efter kirurgi


NordiCare har utvecklat ett eget postoperativt sortiment. Produkterna används efter plastikkirurgi och andra typer av operationer för att ge kompression, förbättra läkningsprocessen samt ge stöd och smärtlindring. Våra kompressionsplagg kommer i flera modeller och ger stöd åt ben, rumpa, mage, bröst och armar. En gördel efter bukplastik är enkel att applicera och justera för att ge effektiv avlastning och kompression. Efter bröstoperation hittar du här även postop-bh med hög kompressionsgrad, bröstproteser och protes-bh med ficka för inlägg.

Sortimentet har tagits fram i dialog med professionen och uppfyller sjukvårdens specifika krav och önskemål. Alla våra produkter är designade och framtagna med fokus på människorna som ska använda dem. Vi har valt att kalla det ”människonära design” och innebär att varje produkt ska vara enkel att använda, skön att bära, men framför allt ha bästa möjliga funktion och göra vardagen för användaren lite enklare.

Läs mer
short_text Filtrera keyboard_arrow_down

57 Items

Mer information finns i våra broschyrer och guider:

Hämta Post op & Compression-broschyr (pdf)

Hur man mäter och måttabeller (pdf)

Välj rätt kompressionsprodukt (guide som pdf)

 

Vårdgivare, privata kliniker och den medicinska professionen kan enkelt beställa våra postoperativa produkter genom att ladda ner vårt beställningsformulär och därefter öppna den hämtade filen i Acrobat Reader. Formuläret kan tyvärr inte skickas direkt från webbläsaren, utan måste fyllas i och skickas från Acrobat Reader.

Search engine powered by ElasticSuite