Plastik och kirurgi

Stöd och kompression efter kirurgi


NordiCare har utvecklat ett eget postoperativt sortiment. Produkterna används efter plastikkirurgi och andra typer av operationer för att ge kompression, förbättra läkningsprocessen samt ge stöd och smärtlindring. Våra kompressionsplagg kommer i flera modeller och ger stöd åt ben, rumpa, mage, bröst och armar. En gördel efter bukplastik är enkel att applicera och justera för att ge effektiv avlastning och kompression. Efter bröstoperation hittar du här även postop-bh med hög kompressionsgrad, bröstproteser och protes-bh med ficka för inlägg.

Läs mer
short_text Filtrera keyboard_arrow_down

58 Items

Vårt postoperativa sortiment har tagits fram i dialog med professionen och uppfyller sjukvårdens specifika krav och önskemål. Alla våra produkter är designade och framtagna med fokus på människorna som ska använda dem. Vi har valt att kalla det ”människonära design” och innebär att varje produkt ska vara enkel att använda, skön att bära, men framför allt ha bästa möjliga funktion och göra vardagen för användaren lite enklare.

Här finns mer information om våra produkter:

Hämta Post op & Compression-broschyr (pdf)

Hur man mäter och måttabeller (pdf)

Välj rätt kompressionsprodukt (guide som pdf)

 

Läs våra artiklar om postop och kompression här

 

Beställningsformulär

Vårdgivare, privata kliniker och den medicinska professionen kan enkelt beställa våra postoperativa produkter genom att ladda ner vårt beställningsformulär. Öppna därefter den hämtade filen i Acrobat Reader. Formuläret kan inte skickas direkt från din webbläsare, utan måste fyllas i och skickas från Acrobat Reader. Kontakta vår kundtjänst om ni har problem med att beställa via vårt formulär.

Search engine powered by ElasticSuite