ComfortSling armslinga

Only %1 left
SKU
20111

Detta är en medicinteknisk produkt som kräver utprovning av medicinskt kunnig person. Produkten är därför inte köpbar i vår e-handel. Kontakta istället din vårdgivare för råd och utprovning.

 

Liknande produkter, som är köpbara och ej kräver utprovning, kan dock gå att finna i vårt övriga sortiment.

 

ComfortSling är avsedd att användas vid kortare behandlingstid. Med sitt elastiska mjuka material passar den de flesta storlekar och ersätter traditionella armslingors många modeller och storlekar. Det mjuka axelbandet är flexibelt och reducerar vanligt förekommande tryck över nacken vilket därmed ökar komforten för användaren. Materialet är elastiskt och formar sig efter armens längd från armbåge till handled. Ett mjukt tumband håller slingan på plats och försäkrar att armen hålls i rätt position. ComfortSling levereras i förpackning om 12 st.

 

Storlek: Universal, passar både vänster/höger arm.

 

Indikationer: För avlastning av skuldra/arm vid akuta skador/trauma. Kontraindikationer - Inga kända.

 

Utprovning: Placera armen i slingan och se till att tumbandet hamnar i tumgreppet som bilden visar. Drag axelbandet över ryggen och bestäm önskad längd genom att knäppa fast bandet i den orange knappen i önskat knapphål. Se till att bandet är fäst ordentligt i knappen. Man kan välja att fästa bandet på knappens in- eller utsida. Det går bra att klippa av bandet till önskad längd.

 

Material: 88 % Polyester, 12 % Elastan. Latexfri.

 

 

 
ComfortSling är en engångsprodukt, vattentvätt rekommenderas ej. Vid fläckar, torka av med mjuk fuktig trasa eller tvätta försiktigt för hand i ljummet vatten.
Har du frågor om den här produkten?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.
ComfortSling är avsedd att användas vid kortare behandlingstid. Passar både vänster och höger arm, finns i en universalstorlek.
Icon Label Beskrivning Type Size Download
pdf 20111 ComfortSling SE pdf 361.5 KB Download
pdf 20111 ComfortSling Insert pdf 1.2 MB Download
pdf ComfortSling info SE pdf 929.8 KB Download
Search engine powered by ElasticSuite