HEMISAFE skulderortos

SKU
20100
Kontakta NordiCares kundtjänst för mer information.
Tel. 042-35 22 20
info@nordicare.se


Tillbaka

HemiSafe är en funktionell skulderortos speciellt framtagen för att minska smärta i axelled efter en stroke, för att begränsa subluxation i axelleden och för att uppnå bättre symmetri och kropps positionering. HemiSafe ger ett bekvämt stöd för axeln samtidigt som den medger användaren att fritt röra sin arm vid dagliga aktiviteter. HemiSafe är möjlig att ta på och av med en hand och användes direkt mot huden eller ovanpå ett linne/undertröja utan ärm. Designen medger att ortosen kan bäras under kläderna. Luftspalten i textilen bidrar till tryckutjämning. Som extra tillbehör medföljer en liten kudde som kan appliceras under armhålan om så önskas, för ökad abduktion. Finns både för höger och vänster i storlekarna S-XL.


Film: How to apply and adjust HemiSafe

 
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.
Maskintvätt 40°. Använd ej blekmedel. Ej strykning. Torktumla ej. Plantorkas. Förslut alla kardborreband före tvätt. Använd gärna tvättpåse.
HemiSafe är en funktionell skulderortos speciellt framtagen för användning vid skuldersmärta efter stroke. Finns både för höger och och vänster i storlekarna S-XL. För måttagning och storlekstabell, ladda gärna ned produktbladet.
Skriv en recension
Du recenserar:HEMISAFE skulderortos
Icon Etikett Beskrivning Typ Storlek Ladda ner
pdf IU_20100_hemisafe_WEB.pdf pdf 375.9 KB Ladda ner
pdf 20100 HemiSafe SE pdf 1 MB Ladda ner