HemiSafe skulderortos

Only %1 left
SKU
20100

Detta är en medicinteknisk produkt som kräver utprovning av medicinskt kunnig person. Produkten är därför inte köpbar i vår e-handel. Kontakta istället din vårdgivare för råd och utprovning.

 

Liknande produkter, som är köpbara och ej kräver utprovning, kan dock gå att finna i vårt övriga sortiment.

 

HemiSafe är en funktionell skulderortos speciellt framtagen för att minska smärta i axelled efter en stroke, för att begränsa subluxation i axelleden och för att uppnå bättre symmetri och kropps positionering. HemiSafe ger ett bekvämt stöd för axeln samtidigt som den medger användaren att fritt röra sin arm vid dagliga aktiviteter. HemiSafe är möjlig att ta på och av med en hand och användes direkt mot huden eller ovanpå ett linne/undertröja utan ärm. Designen medger att ortosen kan bäras under kläderna. Luftspalten i textilen bidrar till tryckutjämning. Som extra tillbehör medföljer en liten kudde som kan appliceras under armhålan om så önskas, för ökad abduktion. Finns både för höger och vänster i storlekarna S-XL.


Film: How to apply and adjust HemiSafe

 
Maskintvätt 40°. Använd ej blekmedel. Ej strykning. Torktumla ej. Plantorkas. Förslut alla kardborreband före tvätt. Använd gärna tvättpåse.
Har du frågor om den här produkten?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.
HemiSafe är en funktionell skulderortos speciellt framtagen för användning vid skuldersmärta efter stroke. Finns både för höger och och vänster i storlekarna S-XL. För måttagning och storlekstabell, ladda gärna ned produktbladet.
Icon Label Beskrivning Type Size Download
pdf IU_20100_hemisafe_WEB.pdf pdf 8.7 MB Download
pdf 20100 HemiSafe SE pdf 1 MB Download
Search engine powered by ElasticSuite