HumerusStabil frakturortos

SKU
20210

Detta är en medicinteknisk produkt som kräver utprovning av medicinskt kunnig person. Produkten är därför inte köpbar i vår e-handel. Kontakta istället din vårdgivare för råd och utprovning.

 

Liknande produkter, som är köpbara och ej kräver utprovning, kan dock gå att finna i vårt övriga sortiment.

 

Prefabricerad frakturortos designad för att kontrollera humerus segment genom kompression av mjukdelarna. Används vi behandling av skaftfrakturer på humerus, efter internfixation och vid kraftiga utgjutningar. Ortosen är tillverkad i röntgengenomsläppligt material och är lätt att justera med sax och värmepistol. Mjuk polstring i kombination med perforering ger god komfort för användaren. Humerus Stabil når upp över skuldran vilket motverkar rotation av ortosen och gör att ortosen bättre sitter på plats. Ortosen är tvådelad för att enkelt uppnå god kompression och passform. Medger full rörlighet i armbågen. Två bomullsstrumpor samt en armslinga medföljer. Passar både vänster och höger. Finns i stolek XS-XXL.
 
Handtvätt med mild tvållösning. Bomullsstrumpan tvättas i maskin 40°.
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.

Prefabricerad frakturortos designad för att kontrollera humerus segment genom kompression av mjukdelarna.

Passar både höger och vänster, finns i storlek XS-XXL. Måttagning: Omkrets överarm proximalt och distalt i cm. För storlekstabell, ladda gärna ned produktbladet.

Icon Etikett Beskrivning Typ Storlek Ladda ner
pdf 20210 HumerusStabil Insert pdf 787.6 KB Ladda ner
pdf 20210 Humerus Stabil SE.pdf pdf 224.9 KB Ladda ner