ImmoKid Immobiliseringsortos

Only %1 left
SKU
70510

Detta är en medicinteknisk produkt som kräver utprovning av medicinskt kunnig person. Produkten är därför inte köpbar i vår e-handel. Kontakta istället din vårdgivare för råd och utprovning.

 

Liknande produkter, som är köpbara och ej kräver utprovning, kan dock gå att finna i vårt övriga sortiment.

 

ImmoKid är en barnortos och används vid immobilisering av knäleden. Två anatomiskt formade aluminiumskenor baktill ger bra komfort och passform. De laterala skenorna är fästa med kardborre och kan fl yttas för individuell anpassning, skenorna skall sitta centrerat medialt/lateralt vid knät och i femurs längsriktning. Samtliga skenor kan bockas/formas. Ortosen fi xeras med hjälp av tre elastiska band med kardborre. Det går bra att klippa i materialet och på så sätt minska omkretsen ytterligare så ortosen passar mycket små knän/ben.


Indikationer: För immobilisering av knäleden efter operation eller trauma.

Storlek: 2XS-S, Universal storlek, obs: barnstorlekar.

Material: Polyester, Bomull, Nylon, Aluminium.


Måttagning: Omkrets lår, mät 10 cm ovanför knä, från patellas centrum.


 
Handtvätt max 30°. Plantorkas. Fäst kardborrbanden vid tvätt. Använd ej blekmedel, klorin eller sköljmedel då detta kan försämra materialets funktion. Ej kemtvätt. Stryk och torktumla ej.
Har du frågor om den här produkten?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.
ImmoKid är en barnortos och används vid immobilisering av knäleden. Två anatomiskt formade aluminiumskenor baktill ger bra komfort och passform.
Icon Label Beskrivning Type Size Download
pdf 70510 ImmoKid Insert pdf 929 KB Download
pdf 70510 ImmoKid SE pdf 753.5 KB Download
Search engine powered by ElasticSuite