Knee-O-Trakker with hinge knäskydd

1 330 kr
I lager
SKU
70611

Knee-O-Trakker with hinge är ett knäskålsstabiliserande knäskydd som stabiliserar patella vid överrörlighet i knäskålen (hypermobilitet). Ortosen används även vid urledvridning (Luxation av knäskålen). Den ger möjlighet att påverka dragriktning på patella och den unika C-formade kudden i neopren greppar mot huden. Det ger maximal kontroll av patella vid knäinstabilitet, vid svårare knäskålsinstabilitet eller vid kombinationen av båda.

 

De stabiliserande skenorna i lättemetall har polycentriska leder och är enkla att bocka. Det gör att de ger optimal passform. Höjd 33 cm. Knäskyddet kan placeras med kudden antingen medialt eller lateralt. Trycket och stödet på patella justeras och kontrolleras enkelt och effektivt med hjälp av två band.

 

Indikationer: Subluxation/luxation av patella samt patellofemorala smärttillstånd (PFSS).

 

Storlek: XS-4XL Universal höger/vänster. XS-S: Barnstorlekar. 2XL-4XL: King-size.

 

Måttagning: Omkrets runt knä mitt över patella.

 
Handtvätt max 30°. Plantorkas. Fäst kardborrbanden och ta ur skenorna före tvätt. Använd ej blekmedel, klorin eller mjukmedel då detta kan försämra materialets funktion. Ej kemtvätt. Stryk och torktumla ej. Måttagning: Omkrets runt knä mitt över patella.
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.
Knee-O-Trakker är en patellastabiliserande ortos med möjlighet att påverka dragriktning på patella. C-formad kudde i neopren som greppar mot huden och ger maximal kontroll av patella.
Icon Etikett Beskrivning Typ Storlek Ladda ner
pdf 70611 Knee-O-trakker with hinge SE pdf 873.7 KB Ladda ner
pdf 70611 Knee-O-trakker with hinge Insert pdf 962.6 KB Ladda ner
pdf Kneeotrakker_w_hinge info SE pdf 815.4 KB Ladda ner