StabilEazy knäskydd

Out of stock
Only %1 left
SKU
70508

Ett stabiliserande knäskydd i formstickad dra-påmodell som är designat för att avlasta patella. Den integrerade pelotten i silikon ger lyft, stöd och kompression åt knäskålen. Två mediala/laterala skenor ger lätt stabilisering och ser till att ortosen inte viks eller veckas med tiden.

 

StabilEazy används vid lättare knäproblematik eller när avlastning av patella behövs, som vid olika typer av träning och idrotter, vid artros i knäleden, svullnad, värk eller vardagliga smärttillstånd. Ortosen är tillverkad i ett mjukt och luftgenomsläppligt stickat material som ger kompression. Kompressionen hjälper till att öka blodcirkulationen och därmed minska svullnad och smärta. Kompressionen är svagare vid låret för att undvika obehag. Silikonkant gör att ortosen inte glider utan sitter skönt och bra på plats. Längden på ortosen är 30 cm och den passar både höger och vänster knä.

 

Indikationer: Patellofemorala smärttillstånd (PFSS), vanligt förekommande smärttillstånd i knä.

 

Storlek: S-XL Universal höger/vänster.

 

Material: Polyamid 54%, Elastik 46%.

 

Måttagning: Omkrets runt knä mitt över patella.

 


 
Handtvätt max 30°. Plantorkas. Använd ej blekmedel, klorin eller sköljmedel då detta kan försämra materialets funktion. Ej kemtvätt. Stryk och torktumla ej.
Har du frågor om den här produkten?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.
StabilEazy är ett stabiliserande knäskydd i formstickad dra-påmodell som är designat för att avlasta patella.
Icon Label Beskrivning Type Size Download
pdf 70508 StabilEazy SE pdf 573.9 KB Download
pdf 70508 StabilEazy Insert pdf 1.7 MB Download
Search engine powered by ElasticSuite