Stadig ankelortos

Only %1 left
SKU
80120

Detta är en medicinteknisk produkt som kräver utprovning av medicinskt kunnig person. Produkten är därför inte köpbar i vår e-handel. Kontakta istället din vårdgivare för råd och utprovning.

 

Liknande produkter, som är köpbara och ej kräver utprovning, kan dock gå att finna i vårt övriga sortiment.

 

Stadig är en sidostabiliserande fotledsortos. Används vid akuta skador eller långvarig instabilitet i ankelleden. Ortosen kan också användas i förebyggande syfte. Den mjuka polstringen formar sig efter ankelns kontur och ger bra komfort och stöd. Lattorna är universala och passar både höger och vänster fot. Stabila kardborrband fixerar ortosen i rätt läge. För optimal funktion skall ortosen användas tillsammans med snörsko, typ promenadsko/gymnastiksko.

 

Storlek: Universal storlek.

 

Indikationer: Allvarliga och moderata akuta ankelstukningar (konservativ och postoperativ behandling), stabil malleolfraktur, rehabilitering efter frakturer.

 

Kontraindikationer: Inga kända.

 

Material: Nylon, Polyester, PU-skum, Glasfiber. Latexfri.

 
Ta bort skumpolstringen och hremmarna från skenan. Förslut kardborren på remmarna. Handtvätta remmarna och polstring in ljummet vatten (max 35°C) med en mild tvål. Skölj med vatten och låt den torka i rumstemperatur. Rengör plastskalen med en fuktig trasa. Se till att materialen är ordentligt torra innan återanvändning.
Har du frågor om den här produkten?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.
Stadig är en sidostabiliserande fotledsortos. Används vid akuta skador eller långvarig instabilitet i ankelleden.
Icon Label Beskrivning Type Size Download
pdf 80120 Stadig Insert pdf 1.1 MB Download
pdf 80120 Stadig SE pdf 317.6 KB Download
Search engine powered by ElasticSuite