SAFEHIP® ACTIVE höftskydd

1 070 kr
I lager
Only %1 left
SKU
60330

SafeHip Active är ett höftskydd speciellt designad för personer med en aktiv livsstil och/eller som önskar ett effektivt skydd mot höftfraktur vid dagliga aktiviteter.SafeHip Active kan också användas vid gångträning och rehabilitering postoperativt efter höftfraktur.

Höftskyddet ger en behaglig kompression. Används utanpå eller under kläderna. Passar de flesta figurtyper; unisexmodell.


SafeHip Active är tillverkad i ett stickat material som är behagligt att bära då det har låg vikt och är mjukt mot huden. Materialet låter huden andas. Kardborrelåsning mitt fram. De hästskoformade, patenterade skydden i foam-material är fastsydda. Skydden sitter över lårbenshalsen för optimalt skydd.
Observera att produkten endast rekommenderas till de personer som själva kan följa instruktionerna. Finns i storlek S-XXL.
SafeHip används för att förebygga höftfraktur hos äldre personer. SafeHip höftskyddsbyxor är väl dokumenterade och testade i flera undersökningar.


Läs mer och se film om höftskydd och höftfraktur

 
Maskintvätt 40°, fäst kardborrbanden vid tvätt, använd gärna tvättpåse. Ökad livslängd uppnås då produkten vänds ut och in vid tvätt.
Har du frågor om den här produkten?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.

Höftskyddsbyxa designad för personer med en aktiv livsstil. Kardborrelåsning mitt fram. De hästskoformade, patenterade skydden i foam-material är fastsydda.

Måttagning: Omkrets höft i cm. Storlek S: 85-95, M: 95-105, L: 105-115, XL: 115-125, XXL: 125-140.

Icon Label Beskrivning Type Size Download
pdf 60330 Safehip Active SE pdf 298.9 KB Download
pdf 60330 Safehip Active Insert pdf 8.1 MB Download
Search engine powered by ElasticSuite