OActive knäskydd

6 995 kr
I lager
Only %1 left
SKU
70652

OActive (osteoartrit) Knee brace är en lätt och bekväm lågprofilsortos som används för att smärtlindra och förbättra funktion vid svårare knäledsartros.

 

Ortosen har unika möjligheter att vinkla skenan med den medföljande nyckeln och kan ställas in för medial eller lateral avlastning. Rörelseomfånget kan ställas in i extension 0°, 5°, 10°, 15°, 20° & 25° samt flexion 45°, 60°, 75° & 90°.

 

Ortosen har endast en skena vilket gör att kontralateral kontakt undviks under gång. Perfekt både för de med bilaterala besvär som för de som har begränsat mellanrum mellan lår eller knä i sin gång. Den appliceras lateralt och öppnas/stängs enkelt med fyra snabblås.

 

Formpressad polstring med silikonbeklädd yta på insidan minskar risken för tibialt tryck och glidning. Ortosen sitter bra på plats. Lättviktsramen kan enkelt vinklas för att ge rätt smärtlindring.

 

Indikationer: Mild till svårare grad av enkompartments knäledsartos, gonartros.


Kontraindikationer: Ej avsedd för personer med vikt över 136 kg.


Finns för höger och vänster knä.


Material: Skena i aluminium, knäkudde i neopren. Fodrad med mocka liknande material i polyester. Silikon på insidan för antiglid. Latexfri.

 
Textil polstring – tvätt 40 grader, plantorkas. Leden kan torkas av med mjuk våt trasa.
Har du frågor om den här produkten?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.

En lätt och bekväm lågprofilsortos som används för smärtlindring och underlätta och förbättra funktion vid knäledsartros. Ortosen har unika möjligheter att vinkla skenan med den medföljande nyckeln och kan ställas in för medial eller lateral avlastning.

Icon Label Beskrivning Type Size Download
pdf 70652 OActive SE pdf 280 KB Download
pdf 70652 OActive Insert pdf 2.6 MB Download
Search engine powered by ElasticSuite