BALLERINA hållningsväst

695 kr
I lager
SKU
50103

Smidig hållningsväst/hållningsbandage som bidrar effektivt till god hållning. Breda mjuka band över axlarna går i kors över ryggen spänns till önskat stöd. Drar tillbaka axlarna och sträcker ut bröstmuskulaturen. Ballerina fästs framtill med kardborrband. Banden går enkelt att klippa till önskad längd. Den breda stabila ryggdelen påverkar effektivt axelpartiet utan att ge ett obehagligt tryck över diafragman. Ballerina ger även avlastning mellan skulderbladen thorakalt. Finns i storlek S-XL.

Storlek S: 65-80, M: 80-95, L: 95-110, XL: 110-125.

 

Måttagning: Omkrets bröstkorgsmått under bysten i cm.

Dålig hållning är ett vanligt problem och kan orsaka spänningstillstånd i nack- och ryggmuskulatur, domningar i axlar och händer, vissa typer av huvudvärk och trötthetskänsla i skulderpartiet. Ballerina passar till män och kvinnor i alla åldrar som vill förbättra sin hållning, andning, träningsresultat, sångröst eller har besvär som bottnar i en hållningsproblematik.

 
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.
Tvättas i 40°C. Förslut kardborrbanden och använd gärna tvättpåse.

Ballerina är ett funktionellt hållningsbandage/hållningsväst som bekvämt påminner om god hållning i bröstryggen. Måttagning: Omkrets bröstkorgsmått under bysten i cm.

Storlek S: 65-80, M: 80-95, L: 95-110, XL: 110-125.

Skriv en recension
Du recenserar:BALLERINA hållningsväst
Icon Etikett Beskrivning Typ Storlek Ladda ner
pdf 50103 Ballerina SE pdf 408.7 KB Ladda ner
pdf 50103 Ballerina Insert pdf 1.4 MB Ladda ner