Bråck

Hjälp vid bråck


Det finns många olika typer av bråck och flera orsaker till varför de uppstår. Vanligast är ljumskbråck, det får så många som en av fyra män någon gång i livet. Med ett bra bråckband eller ljumskbråckbälte kan du lindra både smärta och obehag. För dig som lider av bukväggsbråck ger bråckgördlar stöd och smärtlindring. Vid ljumsk- och pungbråck hjälper även bråckbyxor till att hålla tillbaka bråcket.
Läs mer
short_text Filtrera keyboard_arrow_down

21 Items

Olika typer av bråck

Det finns många varianter av bråck och flera orsaker till varför de uppstår. Är du osäker på vilka produkter som kan hjälpa just dig och minimera problem och smärta, är du självklart välkommen att kontakta oss.

Ljumskbråck

En typ av bråck som är väldigt vanlig hos män är ljumskbråck, statistik visar att nära 25% av alla män drabbas någon gång i sina liv. Ljumskbråck kan ge olika grader av besvär, där de flesta endast känner ett milt obehag eller en tyngd i ljumskarna. Det finns dock de som upplever allvarligare problem och som behöver opereras. Läs mer om ljumskbråck och olika symptom.

Hämta NordiCares broschyr om gördlar för stomi, postop och bråck.

Vårdgivare och den medicinska professionen kan enkelt beställa våra bråck- och stomiprodukter via vårt beställningsformulär (pdf).

Search engine powered by ElasticSuite