StomiFix fixeringsgördel 3-pack

795 kr
I lager
SKU
50217

Mjuk fixeringsgördel att använda vid stomi. Dubbelt material där det innersta lagret har hål för stomipåsen och det yttersta lagret viks och dras över påsen eller stomibandaget. StomiFix är som en ”tub” som man går i och ur precis som ett par vanliga trosor eller kalsonger. Den syns inte under kläderna och är enkel att använda och trygg att bära. Gördeln gömmer och håller påsen på plats samtidigt som den döljer och minskar eventuella ljud. Skyddar och håller ömtålig hud torr då stomipåsen inte ligger direkt mot huden, utan mellan de två lagren. Passar att använda både vid ileo-, kolo- och urostomier. Kan användas varje dag, natt samt vid olika sportaktiviteter. Vanliga trosor eller kalsonger kan bäras under eller utanpå gördeln. Höjd 20 cm.


StomiFix säljs i 3-pack och finns i vit och svart i 4 olika storlekar.

 

 

Den här produkten kan vara förskrivbar i din region. Läs mer här.


 
60°C maskintvätt. För bästa färghållbarhet rekommenderas 40°C. Använd kulörtvättmedel, inte tvättmedel som innehåller blekmedel.
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.

Mjuk fixeringsgördel som håller stomipåsen på plats. StomiFix säljs i 3-pack och finns i vit och svart i fyra olika storlekar.

Måttagning: Höftmått i cm runt bredaste stället. Storlek XS-S: 65-90, S-M: 85-110, M-L: 105-125, L-XL: 120-140.

Icon Etikett Beskrivning Typ Storlek Ladda ner
pdf 50217 StomiFix SE pdf 412 KB Ladda ner
pdf 50217 StomiFix Insert pdf 1.4 MB Ladda ner
pdf Stomifix info SE pdf 931 KB Ladda ner
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!