StomiSoft 16 stomigördel

580 kr
I lager
SKU
50219

StomiSoft är en rak, elastisk stomigördel som ger ett bekvämt stöd vid stomi eller stomibråck. Gördeln har en oelastisk front. Enkel att försluta och justera med handtag och kardborrefäste i fronten. Då kardborren fäster över hela den oelastiska fronten är gördeln flexibel i storlek/omfångsmått och kan justeras för mer eller mindre tryck. Möjligt att klippa hål i det oelastiska frontpartiet. Hål klipps i önskad storlek anpassat efter stomibandaget. Frontpartiet fransar sig inte oavsett form och storlek på hålet, ingen sömnad behövs. Gördeln går lika bra att använda med eller utan klippt hål. Önskas mer tryck över stomipåsen försluts gördeln så att påsen ligger under det oelastiska materialet. För att stomipåsen ska kunna expandera lätt kan gördeln vändas så att påsen istället ligger under det elastiska materialet. Gördeln är vändbar, för att passa för stomi både på höger och vänster sida. Höjd 16 cm.


Indikationer:

För stomi och lättare typer av stomibråck. Används utanpå stomipåse eller med hål för stomipåse. Lämplig som permanent gördel.


Material: Polyester 49%, Polyamid 29%, Polyuretan 11%, Elastan 11%. Latexfri.

 

Storlek/Måttagning: Omfångsmått runt bålen över tänkt placering. Följ måttabell för att hitta rätt storlek.


Den här produkten kan vara förskrivbar i din region. Läs mer här.

 

 
Maskintvätt 60°. För bästa hållbarhet rekomenderas 40°. Förslut kardborrefästet innan tvätt. Använd tvättpåse. Använd ej blekmedel eller mjukmedel. Ej kemtvätt. Stryk och torktumla ej.
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.

Storlek/Måttagning:

Omfångsmått runt bålen över tänkt placering. Följ måttabell för att hitta rätt storlek.

Storlek Mått (cm) 
XS 70-85 
S 80-95 
M 90-105 
L 100-115 
XL 110-125 
2XL 120-135 

Icon Etikett Beskrivning Typ Storlek Ladda ner
pdf 50218 50219 StomiSoft SE pdf 391.4 KB Ladda ner
pdf Guide klippa hål pdf 735.4 KB Ladda ner