TopScore ROM Post-op knäortos

Only %1 left
SKU
70645

Detta är en medicinteknisk produkt som kräver utprovning av medicinskt kunnig person. Produkten är därför inte köpbar i vår e-handel. Kontakta istället din vårdgivare för råd och utprovning.

 

Liknande produkter, som är köpbara och ej kräver utprovning, kan dock gå att finna i vårt övriga sortiment.

 

Postoperativ knäortos som används som stabiliserande eller immobilserande ortos efter skada eller operation av knäleden för kontroll av flexion/extension samt medial/lateral stabilitet. Utvecklad för att möjliggöra snabb och enkel utprovning efter skada/operation. Insidan av ortosen är försedd med mjuk polstring, som med god friktion greppar tag om benet och gör att ortosen sitter på plats. Klippbara band med snäpplås gör utprovning samt påtagningen för patienten enkel. Skenorna kan skränkas för att individuellt anpassas efter varje patient. Med teleskopmekanismen kan ortosens längd justeras, från 48 cm till 63,5 cm. Extension och Flexion kan justeras och låsas från 0° till 45° i intervaller om 10°/15°. Kontrollerat rörelseomfång mellan 0° till 120° bestäms enkelt med tryckknapp i intervall om 10°/15°. Inställningen kan säkras med medföljande buntband.


Indikationer: Postoperativ stabilisering. Posttraumatisk stabilisering. För kontroll av rörelseintervall efter operation av ACL, PCL, MCL och LCC, menisk, patella, artros, stabil femurkondylfraktur, total knäplastik och tibiakondyl-fraktur.


OBS! Skall endast användas efter medicinskt utbildad persons utprovning och rekommendation om användning.


Storlek: Universal storlek.


Material: Aluminium, Foam, Velcro. Latexfri.


Tillbehör:

Polstring artnr. 70645-00-55
Band artnr. 70645-00-65

 
Textil polstring - Fintvätt 30° C. För bästa hållbarhet rekommenderas handtvätt, plantorkas. Skenorna och leden - tvättas av med trasa och varmt vatten/miltdesinfektionsmedel.
Har du frågor om den här produkten?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.
Postoperativ knäortos som används som stabiliserande eller immobilserande ortos efter skada eller operation av knäleden för kontroll av flexion/extension samt medial/lateral stabilitet. Utvecklad för att möjliggöra snabb och enkel utprovning efter skada/operation.
Icon Label Beskrivning Type Size Download
pdf 70645 TopScoreROM SE pdf 409.2 KB Download
pdf 70645 TopScoreROM Insert pdf 1.3 MB Download
pdf TopScore info SE pdf 572.3 KB Download
Search engine powered by ElasticSuite