FlexiWrap Knäskydd

1 025 kr
I lager
SKU
70517

FlexiWrap är ett av våra allra mest populära knäskydd. En smidig och effektiv ortos som är designad att ge stabilitet och avlastning vid problem med artros, menisk eller instabil knäled. FlexiWrap är gjort som en öppen omlottmodell med patellaöppning och öppet knäveck och används vid olika grader av knäledsartros, ligamentsskador, ledbandsskador eller knäledsinstabilitet.

 

Omlottmodellen gör knäskyddet enkelt att ta på och anpassa till rätt stöd, kompression och passform med hjälp av kardborreband. Stabila enkelledade skenor som ligger i en öppen skenficka och kan enkelt tas ut och formas. FlexiWrap är tillverkat av neopren, ett material med goda stabiliserande och kompressionsgivande egenskaper. Längden på ortosen är 29 cm.


Indikationer: Lättare knäledsinstabilitet. Smärta i knäleden.

Storlek: XS-2XL Universal höger/vänster. XS-S: Barnstorlekar.

Material: Styrenbutadiengummi (SBR) 50%, Rostfritt stål 38%, Nylon 10%, Viskos 1%, Polyamid 1%. Latexfri.

Måttagning: Omkrets runt knä mitt över patella.


 
Maskintvätt 40ºC. Använd tvättpåse. Plantorkas. Fäst kardborrbanden och ta ut skenorna vid tvätt. Använd ej blekmedel, klorin eller mjukmedel då detta kan försämra materialets funktion. Ej kemtvätt. Stryk och torktumla ej.
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.
FlexiWrap är ett stabiliserande knäskydd i öppen omlottmodell med patellaöppning och öppet knäveck. Enkelledade skenor ligger placerade i en öppen skenficka och kan enkelt tas ut ur bandaget för att justeras. Skyddet är tillverkat av neopren, ett material med goda stabiliserande och kompressionsgivande egenskaper.
Icon Etikett Beskrivning Typ Storlek Ladda ner
pdf 70517 Flexiwrap SE pdf 329.1 KB Ladda ner
pdf 70517 Flexiwrap Insert pdf 1.7 MB Ladda ner