BH efter bröstoperation

NordiCare har ett brett BH-sortiment med produkter för dig som genomgått bröstkirurgi. Oavsett om du gjort en estetisk kirurgi eller blivit opererad av medicinska skäl kan du hitta en NordiCare-BH som passar just dig och dina behov.

Efter en bröstoperation är det viktigt att använda en BH som ger rätt stöd och kompression för att säkerställa optimalt resultat, rehabilitering och komfort. Våra olika BH-modeller har varierande grad av stöd och kompression för att passa efter olika typer av bröstoperationer så som bröstförstoring, bröstreduktion, bröstlyft eller cancerkirurgi. Våra mjuka stickade BHs passar även att använda under och efter strålbehandling.

NordiCares olika BH-modeller är designade för att kunna användas direkt efter bröstoperation och fortsatt under hela läkningsprocessen. Det är tydligt att användning av rätt BH efter kirurgi ger bättre behandlingsresultat och minskar postoperativ smärta samt risk för efterföljande komplikationer. Till skillnad mot vanliga BHs eller sport-BH är en postoperativ BH lätt att ta på och av, ger rätt stöd utan att trycka eller skava och är bekväm att bära också för den som är extra känslig. Alla NordiCares BHs är CE-märkta som medicintekniska produkter i klass I och gjorda i OEKO-TEX godkända material. Det betyder att du som användare kan känna dig trygg med att du köper en kvalitets-BH med garanterad produktsäkerhet enligt EU-standard utformad för just dina behov.

Behöver du hjälp att välja rätt BH? Kontakta vår kundtjänst på telefon eller mail så hjälper vi dig!

Tel 042-35 22 20 eller info@nordicare.se